2016-05-06 16:14:05• hírek • Szatmar.ro

Szemtanú hívta ki a rendőrséget

A 46 éves szatmárnémeti B. Albert hajnali kettő körül próbálta feltörni egy Martirilor Deportati utcán található bolt ajtaját, azonban nem volt elég körültekintő, egy szemtanú azonnal értesítette a hatóságokat. A rendőrök rövid idő alatt a helyszínre értek és 24 órára őrizetbe vették a férfit.

A nyomozás során kiderült, a férfi ellen bírósági felülvizsgálati eljárás folyik. A betörési kísérlet által okozott kár eléri az 500 lejt.

Szintén lopás miatt nyomoz a rendőrség annak a két bikszádi kiskorúnak az ügyében, akik a vád szerint egy épülő házból tulajdonítottak el értéktárgyakat. A többszöri lopások miatt H. Ioan, az épülő ház tulajdonosa, szintén bikszádi lakos, tett feljelentést, mely szerint, február óta körülbelül 4500 lejjel rövidítették meg a tolvajok.

A nyomozás során két gyanúsítottat nevezett meg a rendőrség: a 12 éves M.L.-t és a 13 éves I.L.-t. A rendőrség szerint a két kiskorú feltörte a ház ajtaját, majd onnan a fűtési rendszer beszereléséhez szükséges rézcsöveket és egy kazettofont vittek el. A javak egy részét vissza is kapta a tulajdonos. Az elkövetők szabadlábon védekezhetnek.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: